LED verlichting voor hockeyvelden

Kies voor kwaliteit LED verlichting hockeyvelden

Als hockeyclub zoek je naar optimale verlichting van de hockeyvelden. De LED schijnwerpers van AAA-LUX produceren licht van superieure kwaliteit met een hoge uniformiteit. Simpel gezegd, LED verlichting van AAA-LUX zorgt voor een optimaal zicht voor spelers op het spel. Het licht voelt echt aan als daglicht. De ontworpen LED schijnwerpers en de verlichting die zij produceren voldoet aan de voorschriften van de internationale, nationale en lokale hockeybonden. De verschillende ontworpen armatuurtypen van AAA-LUX hebben een brede variatie aan mastposities.

Minder energieverbruik dankzij LED sportveldverlichting
In het ontwerp van de LED schijnwerpers is er rekening mee gehouden dat de armaturen op de bestaande infrastructuur kunnen worden aangesloten. Dat is in de praktijk ook in 90% van de gevallen mogelijk, dankzij het lage gewicht en de lage windvang. Het voordeel hiervan is dat er geen aanvullende investeringen in de infrastructuur benodigd zijn. Hierdoor worden de kosten beperkt. Dit gegeven zorgt ervoor dat LED verlichting voor meer hockeyclubs tot de mogelijkheden behoord. De lichtintensiteit is aan te passen, dat zorgt ervoor dat het gewenste lichtniveau altijd is te selecteren. Dankzij de draadloze aansturing kan de gebruiker het licht dimmen zonder stuurbekabeling te gebruiken. De inzet van LED verlichting voor de velden zorgt ervoor dat clubs hun energieverbruik kunnen verminderen. Dit levert hockeyclubs een aanzienlijke energiebesparing op!

Hoogwaardige lichtkwaliteit en slimme technieken
De AAA-LUX LED armaturen zijn een interessante optie voor hockeyclubs. LED zorgt voor een goede gelijkmatigheid in het licht. Daarnaast heeft AAA-LUX slimme oplossingen geïntroduceerd in bijvoorbeeld de elektronica, de besturing van de armaturen en het beperken van lichthinder. Door als hockeyclub te kiezen voor LED verlichting van AAA-LUX kies je voor een oplossing die duurzaam en efficiënt is. Geef jouw hockeyclub de boost die zij verdient. Scroll naar beneden voor meer informatie.